WELCOME
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WELCOME

ForumPortalliKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

LimeWire Pro v4.15.0

Shko poshtë 
AutoriMesazh
MeTkO
Webmaster
Webmaster
MeTkO

Numri i postimeve : 15
Registration date : 30/12/2007

LimeWire Pro v4.15.0 Empty
MesazhTitulli: LimeWire Pro v4.15.0   LimeWire Pro v4.15.0 Icon_minitimeThu 03 Jan 2008, 13:31

LimeWire Pro v4.15.0 Sshot1fe3

LimeWire Pro v4.15.0 1_1194267401_136_trBugüne kadar aşağı yukarı bütün dosya paylaşım programlarını denedim. Bana bir liste yap deseler, bu program nerede olur bilemem ama eğer aradığınız MP3 ise bu programın üstüne tanımıyorum! LimeWire yapısı itibari ile bilgisayarın kaynaklarını çok kullanmayan, bilgisayarı yormayan sadenedikten dece işini yapan, Kazaa gibi bilgisayarınızı bir çöplüğe çevirmeyen, gerçekten de mükemmel bir program. Bu kadar şey söyledim, emin olun hepsini sonra kararımı verdim. Bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım bu programla ve emin olun, bütün alışkanlıklarımı değiştirmemi sağladı. eDonkey, eMule, Ares, Dc++, Kazaa, iMesh ve daha ismini belki de hiç duymadığınız bir sürü dosya paylaşım programı arasında iddia ediyorum ki, MP3 konusundaki en başarılı program LimeWire.Kurun indirmeye başlayın program tam sürümdür..

LimeWire Pro v4.15.0 1_1194963755_301_ukLimeWire allows you to search for multiple files at the same time, available in several different languages, and is most famous for its ease-of-use and cross-platform compatibility. LimeWire will run on Windows, Macintosh, Linux, Solaris, and other operating systems.

http://rapidshare.com/files/80460766/LimWirPRO4150.zip
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.angelir.com;www.webyedi.com;www.bilgivadisi.com

LimeWire Pro v4.15.0
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» LimeWire Pro 4.16.1 Final

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
WELCOME :: Software, Movies, TV Shows, Games :: General Application-
Kërce tek: